tiistai 4. helmikuuta 2014

Kuulumisia pentueelta

Nortti käväisi Joensuun näyttelyssä, mutta tällä kertaa tuomarilla oli tiukka linja ja yhtä lukuun ottamatta kaikki koirat saivat H.n. Ainoastaan veteraaniluokan koira sai Erin, mutta ei SA.ta. No Nortilla näytelmät jatkuvat. Rutunkin kanssa olemme menossa yhteen näyttelyyn ainakin nyt kevään aikana.

Rutun kanssa kävimme aika ex-tempore testaamassa kokeessa. Lauantaina 25.1.14, kun neiti ajeli hienot pätkä metsällä ollessa ehdotin Harrille starttia. Hankittiin siis tuomari sunnuntaille metsään mukaan ja kokeiltiin kuinka käy. Ja hyvinhän siinä kävi 113 min ajoa ja Avo 1 tulos 87,71 p!

Anskun omistaja innostui myös kokeilemaan, mutta valitettavasti taito ei riittänyt vielä selvittämään tietä ja tulokseksi Avo 0, ajoa kuitenkin 39 minuuttia eli harmittava 6 minuuttia jäi uupumaan ajopisteiltä. Joka tapauksessa olen todella ylpeä Anskusta kun tiedän, ettei ole ehtinyt metsään yhtä useasti kuin Ruttu! Tästä on hyvä jatkaa ja Anskustakin kuullaan varmaan vielä, tuskin jäi viimeiseksi kokeeksi!

Nyt sitten jännitetään kuinka Nortin käy...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti