perjantai 5. elokuuta 2016

Vihdoin päivityksiä

Olemme olleet nettipimennyksessä jo pidemmän aikaa, ilmeisesti tekevät jotain korjaustöitä eikä tästä syystä ole netti oikein toiminut.

E-pennuista kaikki muut ovat lähteneet omiin uusiin koteihinsa, paitsi Ruotsiin muuttavat Elastinen (Elis) ja Ellinoora (Noora).

Oikein ihanaa elämää Ella, Emma, Aida ja Elvis!!









D-pennuista on saatu hienoja kuulumisia. Doris ajanut pieniä pätkiä jo useamman kerran. Davelle myös ensimmäinen ajon pätkä.
Kävimme Oriveden ja Mäntsälän näyttelyssä Rutun kanssa ja samalla tapaamassa D-pentueen isää Koosen Rokia sekä Dannyä. Oriveden näyttelystä Eri ilman Sa.ta, mutta Mäntsälässä tuli Rutulle viimeinen serti ja näin meille saatiin ensimmäinen kaksoisvalio! Mäntsälässä kehässä kävi myös Carola, mutta neiti on äitinsä tapaan hyvin kevyt ja siro vielä, joten H hienolla arvostelulla. Se riittääkin näin aluksi.


Danny poika


Danny


Perhepotretti


Isä ja poika


Äiti ja poika


Tulisydämen Carola


Rutun valiokuva

Inka ja Aamu on käyneet mätsäreissä harjoittelemassa, sillä Aamu on nyt ilmoitettu ensimmäiseen näyttelyynsä. Samalla Inka innostui kokeilemaan myös dreevereiden esittelyä kotosalla.





Tiitun kanssa ollaan tehty harjoitusreissuja metsään. Tutkapanta kaulassa treenattu kuinka metsässä kuljeskellaan. Ääntä ei tyttö metsässä käytä ja jopa väittäisin, että tänään seurasi(ajoi äänettä) jänistä tahi rusakkoa. Koira irtaantui melko suoraviivaisesti yli 100 m, jossa teki ns. paluuperät ja siihen hukan. Nalle oli myös liikkunut samassa maastossa kanssamme.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti