tiistai 4. lokakuuta 2016

Kuukausi on vierähtänyt aikaa edellisestä kirjoituksesta

Mihin kaikki aika haviää?

Olen taas innostunut valokuvaamisesta, joten varmaan osa ajasta menee kameran kanssa. Toki metsässä vietetään aikaa koirien kanssa. ja sen jälkeen on yleensä aika väsynyt.

Kasvateilta saatu taas hienoja kuulumisia.
T Anastasia ajellut hienoja tuloksia ja toivottasti myös SM-paikka alkaisi varmistumaan, pidetään isosti peukkuja Nortille ja Annelle.

On se Anne ehtinyt Nortin kanssa metsällekin ja päässyt neitiä palkkaamaan!
Jälleen kerran olen niin ylpeä tuosta parista!


T Annbellalle ovat saaneet muutamia pupuja reppuun, mutta heidän metsästysmaillaan on muutama koira joutunut suden uhriksi, joten irtilasku pitää tehdä tuttavien mailla.

Tässä Bella Liperissä vieraana, tauolla.


T Carola on ajellut hienoja pätkiä ja vihdoin ja viimein se ensimmäinen kaatokin on tytölle saatu!!!

Hyvä Pekka ja Carola!!!!


T Doris jatkaa ajurin elämäänsä vauhdikkaasti, sillä eräksi on päätynyt jänisten ja rusakoiden lisäksi mäyrä! Ei ole Doris paljoa periksi antanut vaan pitänyt mäyrää haukussa niin että se oli pakko ampua. Luonnetta siis löytyy riistan kanssa! T Danny on saanut myös ensimmäisen kaatonsa! Eli nyt D-pentueesta 3/6 on jo saalista! Onnea Danny ja Esa!!


Täytyy kuitenkin muistaa, että jokainen pentu ja jokainen koira ovat yksilöitä. Toisilla menee hieman kauemmin ymmärtää mitä varten siellä metsässä ollaan ja saada tarvittava rohkeus. Se vaatii useita tunteja metsässä ja pitkää pinnaa. D-pennut ovat vielä pentuja ja joskus voi mennä jopa 1,5 vuotta ennen kuin asia koiralle valkenee, eli malttia vaaditaan!T Ellinoora "Noora" ja T Elastinen "Elis" ovat muuttaneet nyt omaan kotiinsa Ruotsiin Carina Jonssonin ja Katharina Antonssonin luokse!
Samalla reissulla kun veimme Eliksen ja Nooran Lahteen kävimme katsomassa kuinka Doris on kasvanut. Edelleen kaunis neiti on <3

Metsässä on tullut aikaa vietettyä kaikenlaisten koirien kanssa. Kävin testaamassa kuinka T Bella Notte innostuisi linnuista. Bellalla taisi kuitenkin mennä aikaa ihmetellessä irtioloa metsässä, ehkä jos muutaman kerran siellä kävisi...
Yllä: Tiitun ja Rutun tyylinäytteitä

Muutamia luontokuvia
ja
ihan loppuun pönöttäjiä

Bestikset


Äiti Tulisydämen Angelique ja tytär Tulisydämen Desiree


Kolmessa polvessa Ruttu, Tiitu ja Ellu


Tiitu ja mummo Ellu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti